Prodaja, Hiša, Samostojna, Podravska, Novogradnja Brezula

178.000 €

Rače - FramBrezula126 m22024

Opis

Moderno zasnovane individualne hiše na mirni in zeleni lokaciji, nova Soseska Brezula, ki ponuja kvalitetno življenje za vsakogar. Lokacija omogoča umik od dinamičnega mestnega vrveža, neposredni stik z naravo in hkrati dobro prometno povezanost.

V gradnji je 7 hiš, ki se ponašajo s sodobnim dizajnom, sončno lego in funkcionalno zasnovanim tlorisom. Parcele so velike 400-590m2. Tloris hiše: pritličje 63,05m2, nadstropje 62,91m2, skupaj 125,96m2 bivalne površine.

Razporeditev v pritličju: vetrolov, shramba, tehnični prostor, kabinet, kopalnica z wc, dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. V nadstropju: hodnik,, spalnica z garderobno sobo, 2 otroški sobi, kopalnica z wc.

Hiše se prodajajo za III. podaljšano gradbeno fazo, torej zunaj dokončan objekt.

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI:

  • Opečna gradnja 20 cm
  • Izolativna fasada 20 cm
  • Kritina opečna, izolirana
  • Okna PVC 3 slojna Remoplast, rolete za električni pogon
  • Vhodna vrata Pirnar

V bližini je vsa potrebna infrastruktura, od vrtca, šole, trgovin, zdravstvenega doma in tudi avtocestnega priključka ter železniškega prometa. V občini Rače je dobro poskrbljeno za dijake in študente, tako za prevoze do šol ali fakultet kot tudi za razne štipendije. Občina se širi in razvija zato lahko pričakujete razne vrste aktivnosti tako kulturnih kot športnih.

Okolica se prav tako ponaša z veliko možnosti različne rekreacije v naravi. Priložnost za vse, ki si želijo kakovostno bivanje,  z nizkimi obratovalnimi stroški na lokaciji, z vso potrebno infrastrukturo. Faza dokončanosti ponuja možnost, da si finalna dela zaključite po svojih željah in potrebah.

Oglaševana cena je za III. gradbeno fazo, torej za zunaj dokončan objekt, ki jo tudi priporočamo.
Na voljo pa imamo še dve opciji:
-III. faza samo s streho za 142.000€ in
-IV. faza za 240.000€ (kjer so vključene instalacije, toplotna črpalka).

Priporočamo! 

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Primerljive nepremičine