Prodaja, Hiša, Samostojna, Podravska

119.000 €

Sveta Trojica v Slovenskih goricahSv. Trojica v Slovenskih Goricah235 m21901

Opis

V osrčju Slovenskih goric, v Sveti Trojici, ki velja za urejeno in mirno podeželsko naselje, se ponuja priložnost za nakup starejše hiše, ki jo lahko uredite za lastne stanovanjske potrebe ali pa jo uredite za naložbo morda v turistične namene.

Stavba leži na sočni legi s prekrasnim pogledom na Trojiško jezero, cerkev Svete Trojice, Dravsko dolino, Dravsko polje, Pohorje in Kozjak.

Hiša ima cca 235 m2, zgrajena leta 1901 in ima 3 etaže (klet, pritličje in podstrešje). Stavba je spomeniško zaščitena. Potrebna je celovite prenove in rekonstrukcije.

Parcela v delu, kjer stoji stavba je ravna. Dostop je urejen – asfaltna cesta. Parcela meri 1.173 m2.

Zaradi lokacije je primerna za investicijo, za ureditev kakšnega butičnega hotela ali penziona. Obdaja jo narava in številne možnosti za sprostitev, sprehode, pohode, kolesarstvo, ribištvo, kampiranje… Okoli jezera je speljana pešpot z 20 energijskimi točkami. Pogled iz jezera pa ponuja čudovito kuliso na romarsko cerkev sv. Trojica s samostanom.

Vsa infrastruktura je v neposredni bližini: šola, vrtec, gostilna, občina, vaški trg. Sama občina Sv. Trojica se izredno razvija. Iz samega kraja je tudi hiter dostop do avtoceste.

Priporočamo!

 

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Primerljive nepremičine