Prodaja, Hiša, Samostojna, Podravska

265.000 €

MariborTabor341 m21977

Opis

Prestavljamo vam edinstveno priložnost za nakup stanovanjske hiše, ki je nastala po zasnovi arhitekta Boruta Pečenka. Grajena je bila v sedemdesetih letih, v takratni aktualni arhitekturi, ki deluje kot brezčasna, saj je hiša razgibanega tlorisa, grajena iz vrhunskih materialov in nudi izjemno prijetno in komfortno bivanje tudi v sodobnem času.

Nahaja v mirnem in zelenem zaselku individualnih hiš. Zasnovana je tako, da so vsi glavni prostori orientirani na jug in nudijo prekrasen pogled na Pohorje. Notranjost je zasnovana moderno po 3 etažah in tako omogoča veliko mero intimnosti družinskim članom.

Hiša sestoji iz kleti, pritličja, nadstropja in mansarde, tlorisne površine 341 m2 od česar bivalni prostor znaša 209 m2.

V pritličju se nahajajo velika dnevna soba (kjer se nahaja kamin) z jedilnico z izhodom na teraso in vrt. Jedilnica se poveže s kuhinjo s shrambo. Prav tako je v tej etaži še wc in kabinet. Tlaki parket, keramika.

V nadstropju se nahajajo na eni strani spalnica z izhodom na balkon, kabinet, kopalnica z wc. Na drugi strani pa je manjša kuhinja z jedilnico, kopalnica z wc ter večja soba z izhodom na balkon. Tlaki parket, keramika.

V mansardi so: knjižnica, 2 spalnici z izhodom na veliko teraso, kopalnica z wc ter manjši utility z majhnim balkonom. Tlaki: itison.

V kleti so 4 shrambe. Povsod je položena keramika.

Parcela meri 400 m2, je ograjena. Desno od vhoda v hišo je tudi zidana garaža, velika 26 m2. Dostop do garaže je povezan tudi z hišo.

ZNAČILNOST:
-  velika lesena panoramska okna, dvoslojno steklo

- 3 terase s pogledom na Pohorje

- prostori orientirani na jug

- na hodnikih vsi prostori izkoriščeni z vgradnimi lesenimi omarami

- ogrevanje na mestni plin

- 3 klime

- odlična razporeditev prostorov

Hiša očara s svojim retro pridihom sedemdesetih, ki mu lahko dodate noto sodobnega in modernega videza. Primerna je za družino, ki si želi komfortni bivalni prostor. 

Virtualni sprehod po etažah hiše v priloženem linku oz video.

Dodatno

 • Dodatno
  BalkonAtrijVrtTerasaKletPokrito parkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaPlinovod
 • Ogrevanje
  PlinKamin
 • Lega
  JugSever
 • Luksuz
  KlimaLep razgledBližina naraveZelo sončnoMirna lokacija

Primerljive nepremičine