Prodaja, Hiša, Samostojna, Podravska, Hiša v mirnem okolju

180.000 €

MariborOkolica298 m21982

Opis

Na obrobju Maribora (pred dupleškim mostom), v mirnem, urejenem in pristnem domačem okolju, v naravi, prodamo tradicionalno grajeno hišo z funkcionalno razporeditvijo prostorov. Hiša stoji na urejeni parceli, ki meri 714m2. Dostop je po asfaltirani cesti. Bližina mesta, dobre avtobusne povezave.

Hiša je zasnovana kot dvostanovanjski objekt. Grajena je v 3 ločenih etažah, ki so medsebojno povezane s skupnim stopniščem.

Stanovanje v pritličju meri 112,9 m2
Nedokončana mansarda meri 83,5 m2
garaža meri 28,7 m2
klet meri 34,8 m2
tehnični prostor meri 17,7 m2 in balkoni 21 m2

V kleti se nahaja garaža za avto, kurilnica, pralnica + sušilnica, 2 shrambi. Klet ponuja morebitno preureditev v bivalne prostore. V pritličju se nahajajo: spalnica, otroška soba, kopalnica, wc, kuhinja, večja jedilnica z dnevno sobo z izhodom na balkon. Nedokončano nadstropje prav tako omogoča ureditev spalnice, 2 otroških sob, kopalnico z wc, jedilnica z dnevno sobo z izhodom na balkon.

Pritlična etaža je tudi opremjena in takoj vseljiva. Nadstropje pa vam omogoča, da ga končate po lastnih željah in potrebah.

Obdelave: tlaki: keramika in parket. Okna so lesena termo pan. Kritina obnovljena 2013, kritina Anhovo. Ogrevanje je urejeno radiatorsko na kurilno olje.

Priključki: voda, elektrika, kanalizacija, CATV.

Hiša nudi prijetno bivanje družini, ki razmišlja dolgoročno. Primerna je tudi za ureditev 2 ločenih stanovanj znotraj ene družine ali za bivanje dveh družin. Prav tako je dobra priložnost za naložbo, za oddajanje v najem.

Lokacija je iz centra mesta oddaljena cca 7 km. Z avtom v nekaj minutah dostopate do trgovine, pekarne, mini tržnice s sadjem in zelenjavo, črpalko, občino in pošto. Nudi dobre avtobusne povezave.

 

 

Dodatno

  • Dodatno
    BalkonVrtKletPokrito parkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Ogrevanje
    Olje

Primerljive nepremičine