Prodaja, Hiša, Samostojna, Podravska

119.900 €

Hoče - SlivnicaPolana304 m21981

Opis

Ponujamo vam hišo v idiličnem naravnem okolju, nad Hočami – Polana. Parcela je v delu, kjer stoji hiša ravna in razgledna (pogled na Pohorje), vrt s sadnim drevjem je pod naklonom, spodnji del parcele se ponovno zravna. Iz centra Hoč je oddaljena 10 min vožnje. Parcela je ozelenela, zasajena s sadnim drevjem in grmičevjem.

Hiša je bila grajena leta 1981 in ni bila nikoli dokončana in vseljena. Kot takšna dopušča še veliko možnosti za preureditev prostorov po željah in potrebah kupca. Po projektu je zasnovana sledeča razporeditev: pritličje je vkopano in obsega vhod v hišo, hodnik s stopniščem, soba s sanitarijami, velika večnamenska soba za fitnes, sauno, utility ter garažo. V nadstropju je kuhinja, soba, kopalnica z wc ter velik dnevno bivalni prostor z izhodom na zelenico. Mansarda dopušča poljubno ureditev spalnih prostorov.

Hiša je zidana. Notranjost še ni urejena in finalizirana, razen spalnica v nadstropju je končana – položen parket stene ometane in barvane; v dnevno bivalnem prostoru je gotov estrih. Fasada je ometna. Okna so lesena. Hiša je priklopljena na vodovod. Greznica je lastna.
V hiši je na razpolago je še veliko uporabnega, še ne vgrajenega materjala (parket, ladijski pod, izolacijski materjal, opeka, siporeks, notranja vrata…)

Dostop do hiše je asfaltna cesta. Okolica je mirna. Parcela je dovolj velika, da omogoča pridelovanje domače zelenjave in sadja ter nudi uživanje na svežem zraku s pogledi na zeleno naravo. 
Lokacija resnično pritegne s svojo sončno lego, zelenjem, mirom,...Okolica prav ponuja veliko možnosti za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolo) ali samo pohajkovanje po številnih označenih gozdnih poteh na različne strani Pohorja.

Dodatno

  • Dodatno
    BalkonTerasaKletPokrito parkirišče
  • Priključki
    VodaGreznica

Primerljive nepremičine