Oddaja, Poslovni prostor, Pisarna, Podravska

1.400 €/mesec

MariborMaribor178.5 m22009

Opis

Na dobri in frekventni lokaciji oddamo poslovni prostor v velikosti 178,50 m2, v prvem nadstropju sodobnega in urejenega poslovnega objekta, na Kardeljevi ulici. Prostori so namenjeni pisarniški ali storitveni dejavnosti. Nahajajo se v 1 nadstropju. Dostop tudi z dvigalom.

Same pisarne merijo 120,50 m2 + pokrita terasa 15m2 + odprta terasa 43m2. Razpored prostorov: velika pisarna, 3 manjše pisarne, sanitarije in čajna kuhinja. Po tleh je položen itison. Pisarni pripadata 2 zagotovljena parkirna prostora (en v skupni garaži, en na dvorišču). Javna parkirišča v okolici.

Ogrevanje je na plinsko etažno peč. V prostorih so 3 klime. Vsi priklopi – instalacijska omara.

Nepremičnina je vzdrževana in lepo urejena, zato ne zahteva dodatnih vlaganj. Pisarne niso opremljene s pisarniškim pohištvom. Pisarniški prostori se uredijo po želji najemnika. Pred začetkom uporabe se bodo zamenjala tla, prav tako se bodo prebelile stene.

Možnost nejama po prostorih, ločeno.

Cena najema znaša 1.400,00 EUR mesečno. Stroški se obračunavajo posebej, vse po porabi, torej po števcih. Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča plača se enkrat letno.

Ob najemu se plača varščina v višini 2 mesečnih najemnin.

Dodatno

 • Dodatno
  DvigaloBalkon
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  Plin
 • Lega
  VzhodZahod
 • Luksuz
  Klima

Primerljive nepremičine