Počitniški objekt, Vikend, Podravska

138.000 €

MariborHrenca68 m21998

Opis

Predstavljamo vam bivalni vikend oz čudovito hiško urejeno do potankosti v rustikalnem stilu. Nahaja se v objemu narave, kjer predvsem najdete mir, opazovanje narave, sproščanje na terasi, obdelovanje zelenjavnega vrta ter številne sprehajalne poti.

Hiša je bila grajena leta 1998 in ima 54m² bivalne površine in 24m² kleti. Razporeditev: v kleti, ki je delno vkopana je hobi soba s sauno in počivalnikom, pralnica in kletna shramba za ozimnico. Pred vstopom v hobi sobo je lesena kopalna kad (možnost ogrevanja vode), za sproščanje v hladnih kot poletnih dneh. Bivalni prostori obsegajo: hodnik, kopalnico z wc, kuhinjo z jedilnico ter dnevno sobo s spalnico. Pred vhodom v hišo je tudi velika pokrita terasa.

Obnove notranjosti hiške in okolice so se vršile v letu 2019. Obnovljene so vodovodne napeljave in odtoki, kopalnica s sanitarno opremo, vsa tla, notranja vrata, pohištvo. Zunanja dela: urejanje okolice, zelenice, s kamnom položene potke po parceli, okoli hiške in po terasi, vrt, zasaditev sadnega drevja in grmičnic.

Ogrevanje je na električne radiatorje, klimo ali na kaminsko peč na drva. Hiška ima priklop mestnega vodovoda in lastno greznico. Stroški so nizki, odvisni od porabe elektrike in vode.

Do hiše vodi asfaltirana občinska cesta. Pred hiško je nadstrešek za 2 avta. Parcela je v celoti ograjena.

Hiška vas bo očarala z detajli rustikalnega stila in pridihom domačnosti. Smiselno in očarljivo je urejena in kot takšna nudi prijetno sproščujoče bivanje daleč od mestnega vrveža. Sama bližina narave in gozda ni edina prednost. Namreč lokacija je 4 km iz centra Maribora, kjer pa je na voljo vsa potrebna infrastruktura in vso dogajanje.

Prodaja se z vso opremo. Možnost menjave za 2 do 3 sobno stanovanje v Dupleku ali Mariboru.

Priporočamo!

  Dodatno

  • Dodatno
   TerasaVrtKletPokrito parkirišče
  • Priključki
   ElektrikaVodaGreznica
  • Ogrevanje
   ElektrikaKamin
  • Luksuz
   KlimaBližina narave

  Podobne nepremičine