Poslovni prostor, Gostinski lokal, Podravska

400.000 €

LenartZamarkova390 m21938

Opis

Razmišljate o poslovni poti, o vodenju lastnega gostinskega lokala ali morda o nakupu kot naložbi? Potem je tukaj priložnost za vas.

V Zamarkovi (relacija Pernica-Lenart) prodamo opremljen gostinski lokal, ki ima vso potrebno opremo za takojšnje obratovanje: šank (kompletno opremljen: pulti, hladilni deli, umivalniki, pomivalni stroj), komplet opremljena kuhinja (pomivalni stroj, delovni pulti, hladilni deli, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, mesoreznica, plinski in električni žar, mešalec za testo, posoda, jedilni pribor, električna peč), krušna peč s hlajenim pultom in grelnim pultom, mize in stoli, opremljene ločene sanitarije in garderobe, ozvočenje lokala.

Gre za lokal, ki goste očara s svojim ambientom in dobro atmosfero. Lokacija je zunaj mestnega središča, v naravnem okolju. Nahaja se ob glavni cesti. Ima lastno asfaltirano parkirišče in zelene površine, kjer so otroška igrala in prostor za piknike z igriščem za odbojko na mivki.

Gostišče, ki meri 247m² ima pokrit letni vrt v izmeri 77m² ter nepokriti letni vrt v izmeri 135m². K gostišču pripada še skladiščni prostor v izmeri 90m² in pokriti piknik prostor v izmeri 53m² ter nepokrit piknik prostor z igriščem v izmeri 1.768m².

Dejavnost je možno tudi razširiti in v nadstropju stavbe urediti sobe za goste ali stanovanje.

Dobra priložnost za investicijo!

    Dodatno

    Podobne nepremičine