počitniški objekt vikend

Podravska, Kungota, Plintovec

Cena: 43.500,00 €

Velikost: 22,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 2035
Vrsta: počitniški objekt
Tip: vikend
Regija: Podravska
Lokacija: Plintovec
Področje: Kungota
Leto izgradnje: 1982
Velikost: 22,00 m²
Parcela: 845,00 m²

Opis

V naravi, na mirni, sončni in razgledni lokaciji nad Kungoto -  Plintovcu prodamo zazidljivo parcelo v izmeri 845 m². Parcela je ravna in sončna, s pogledom proti Pohorju. Namembnost parcele je opredeljena kot površine počitniških hiš. Dostop je urejen po asfaltni cesti. Na parceli stojita 2 leseni hiški (22 m2 in 18 m2), ki imata priklop vode in elektrike ter služita kot počitniški objekt za preživljanje prostega časa. Objekt nima hišne številke in nima ogrevanja. Primerni sta za koriščenje v toplih mesecih. Hiški sta redno vzdrževani in obnavljani in nudita uporaba v toplejših mesecih.  

Razporeditev hiške: predprostor, kuhinja ter sobica. Na parceli se nahaja tudi lopa za orodje in wc ter pokrita klopca za posedanje, ki ponuja pogled na velik bazen, ter vkopana klet, ki služi kot naravni hladilnik.

Lega parcele je južna. Parcela zasajena s sadnim drevjem in cvetlicami. Urejeno parkirišče za avtomobile.

Primerna je za kupce, ki bi v naravi preživljali svoj prosti čas, vrtnarili in uživali v sproščanju, prirejali piknike in se družili s prijatelji. V vročih poletnih dneh bi se hladili v bazenu. Idealna za ljudi, ki si želijo sproščenega počitka izven mestnega vrveža ali igre z otroci, hkrati pa so dovolj blizu vse potrebne infrastrukture. Prav tako je odlična naložba za posameznike, ki bi se želeli ukvarjati s turizmom (nudenje nočitev v naravi), saj okolica ponuja številne pohodniške poti, čudovito naravo, svež zrak, mir in ponudnike dobre hrane in vina.

Priporočamo!Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje