hiša samostojna

Podravska, Sveta Ana, Lokavec

Cena: 86.000,00 €

Velikost: 240,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 2032
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Lokavec
Področje: Sveta Ana
Leto izgradnje: 1990
Leto prenove: 2006
Velikost: 240,00 m²
Parcela: 1.550,00 m²
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis

Na sončni legi, s pogledom na čisto naravno okolje na gozd in travnike, v kraju Lokavec, prodamo stanovanjsko hišo K+P+1N. Kraj Lokavec je manjši kraj v občini Sveta Ana.

Vzdrževana stanovanjska hiša ima v celoti uporabne površine 203m2. Trenutno je izgotovljeno samo pritličje, kjer so na bivalni površini 75m2 razporejeni: hodnik, spalnica, otroška soba, kopalnica z wc, kuhinja z jedilnico v povezavi z dnevno sobo. Nadstropje je še neizdelano. Možno ga je urediti v samostojno stanovanje z ločenim vhodom ali pa z obstoječim stanovanjem v pritličju povezati z notranjim stopniščem (prostor za stopnišče je predviden, potrebno urediti stopnice).  V kleti so: kurilnica, garaža, 2 shrambi. Dostop do kleti je prav tako možno ponovno vzpostaviti po notranjem stopnišču.

Zemljišče je veliko 1550m2 in je delno stavbno 948m2 in delno kmetijsko 602m2..

Hiša je bila grajena v letu 1990. Kritina je tegula. Ogrevanje trenutno na električne radiatorje. Je pa urejeno centralno na kurilno olje. Okna so lesena. Tlaki keramika in laminat. Izvedena je demit fasada, ki ji manjka zaključni sloj. Urejeni je priključek na vodovod, elektriko in kabelsko. Kanalizacija je lastna greznica.

Hiša je primerna za družino, ki si želi bivati na podeželju. Lokacija je ustrezna tudi za posameznike, ki se vozijo na delo v Avstrijo. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo za hišo je pridobljeno gradbeno dovoljenje.  Priporočamo ogled in morebitni nakup!Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje