stanovanje enosobno

Podravska, Maribor, Tabor

Cena: 79.000,00 €

Velikost: 38,40 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 2029
Vrsta: stanovanje
Tip: enosobno
Regija: Podravska
Lokacija: Tabor
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 1961
Leto prenove: 2018
Nadstropje: 4.
Velikost: 38,40 m²
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis

Na področju Tabora med Mercator centrom in UKC prodamo 1 sobno stanovanje. Lokacija je dobra izbira za posameznika, ki želi bivati v mirni soseski in v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture ter vseh drugih pomembnih dejavnosti.

Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju je svetlo, komplet obnovljeno in moderno opremljeno (oprema ostane v stanovanju).  Stanovanje ima 34,30 m2 bivalne površine ter kletno shrambo v izmeri 4,10 m2. Pred stanovanjsko stavbo je park in igrala.  

Razporeditev: hodnik, dnevna soba z jedilnico in kuhinjsko nišo, kopalnico z wc. Tlaki: laminat in keramika. Stanovanje je bilo generalno obnovljeno: nova okna PVC z notranjimi žaluzijami in zunanjimi roletami, radiatorji, instalacije, odtoki in napeljave, novi tlaki, opleski, vsa vrata. Ogrevanje je vezano na energetiko Maribor.

Stroški: upravljanje za 2 osebi 66 EUR, elektrika 30 EUR, ogrevanje max 50 EUR, rezervni sklad 9,60 EUR.

Stanovanje predstavlja odlično priložnost za posameznika ali par. Zaradi velikega povpraševanja po najemu stanovanj v tej okolici, je stanovanje zelo primerno tudi za investitorje, ki bi si želeli to stanovanje oddajati.

Vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, avtobus, trgovine, UKC...) je v neposredni bližini. Prav tako je v bližini veliko možnosti.

Večstanovanjska stavba je obnovljena; nova streha in fasada, vhodna vrata. Parkirišča pred samo stavbo.

Stanovanje je na razpolago takoj. Priporočamo.

 

 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje