zemljišče zazidljivo

Podravska, Hoče - Slivnica, Hočko Pohorje

Cena: 55.000,00 €

Velikost: 400,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 2015
Vrsta: zemljišče
Tip: zazidljivo
Regija: Podravska
Lokacija: Hočko Pohorje
Področje: Hoče - Slivnica
Velikost: 400,00 m²

Opis

Prodamo stavbno zemljišče na mirni, sončni in atraktivni lokaciji na Pohorju, v bližini hotela Tisa. Do zemljišča vodi asfaltna občinska cesta.

Stavbno zemljišče meri 400 m2 in nahaja se v zaselku počitniških hiš. Parcela je razgledna, usmerjena proti dolini, rahlo položna in očiščena. Izdelan je projekt za gradnjo stanovanjske hiše (v ceno je vključeno gradbeno dovoljenje in komunalni prispevek). Po projektu bosta nastali 2 enaki hiši. Voda in elektrika sta ob parceli. Predvidena je mala čistilna naprava.

Stavba atraktivnega izgleda, grajena v 3 etažah. V pritličju so predvideni naslednji prostori: družabna soba z izhodom na teraso, sauna in kopalnica. V nadstropju: hodnik, kabinet, kopalnica in dnevno bivalni prostor. V mansardi: hodnik, kopalnica, soba in velika soba, iz katere je možno pridobiti 2. Skupaj bruto tlorisna površina 158m2. Tloris stavbe 8m * 6,60m.

Lokacija omogoča mino bivanje v naravi ter rekreacijo in počitek na svežem pohorskem zraku. Narava ponuja številne možnosti za sprehode, gobarjenje, kolesarstvo, pohode, …Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje