hiša samostojna

Podravska, Hoče - Slivnica, Polana

Cena: 133.000,00 €

Velikost: 209,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 2012
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Polana
Področje: Hoče - Slivnica
Leto izgradnje: 1981
Velikost: 209,00 m²
Parcela: 1.647,00 m²
Energetski razred:

Opis

Ponujamo vam hišo v idiličnem naravnem okolju, nad Hočami – Polana. Parcela je v delu, kjer stoji hiša ravna in razgledna (pogled na Pohorje), vrt s sadnim drevjem je pod naklonom, spodnji del parcele se ponovno zravna. Iz centra Hoč je oddaljena 10 min vožnje. Parcela je ozelenela, zasajena s sadnim drevjem in grmičevjem.

Hiša je bila grajena leta 1981 in ni bila nikoli dokončana in vseljena. Kot takšna dopušča še veliko možnosti za preureditev prostorov po željah in potrebah kupca. Po projektu je zasnovana sledeča razporeditev: pritličje je vkopano in obsega vhod v hišo, hodnik s stopniščem, soba s sanitarijami, velika večnamenska soba za fitnes, sauno, utility ter garaža. V nadstropju je kuhinja, soba, sanitarije ter velik dnevno bivalni prostor z izhodom na zelenico. Mansarda dopušča poljubno ureditev spalnih prostorov.

Hiša je zidana. Notranjost še ni urejena in finalizirana, razen spalnica v nadstropju je končana – položen parket stene ometane in barvane; v dnevno bivalnem prostoru je gotov estrih. Fasada je ometna. Okna so lesena. Hiša je priklopljena na vodovod. Greznica je lastna. Elektrika je napeljana po hiši, priklopa ni.
V hiši je razpolago je še veliko uporabnega še ne vgrajenega materjala (parket, ladijski pod, izolacijski materjal, opeka, siporeks, notranja vrata…)


Dostop do hiše je asfaltna cesta. Okolica je mirna. Parcela je dovolj velika, da omogoča pridelovanje domače zelenjave in sadja ter nudi uživanje na svežem zraku s pogledi na zeleno naravo. 
Lokacija resnično pritegne s svojo sončno lego, zelenjem, mirom,...Okolica prav ponuja veliko možnosti za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolo) ali samo pohajkovanje po številnih označenih gozdnih poteh na različne strani Pohorja.Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje