stanovanje dvosobno

Podravska, Maribor, Studenci

Cena: 94.000,00 €

Velikost: 75,60 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 996
Vrsta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Podravska
Lokacija: Studenci
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 1956
Leto prenove: 2008
Nadstropje: 2.
Velikost: 75,60 m²
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Opis

V mirnem okolju zelene narave s prelepimi razgledi na Pekrsko gorco in Pohorje, prodamo 2 sobno stanovanje. Okolica ni gosto pozidana in nudi pravo mero zasebnosti ter miru. Lokacija je dobra izbira za posameznika, ki želi bivati na mirni in zeleni soseski in v neposredni bližini mesta ter vseh drugih pomembnih dejavnosti.

Dvosobno stanovanje ima lepo razporeditev, je redno vzdrževano in se nahaja v 2. nadstropju večstanovanjske hiše. Stanovanje ima 54 m2 bivalne površine ter 2 večji kletni shrambi, vsaka po 10 m2 (suhi, z oknom in elektriko, primerni za shranjevanje ali ljubiteljsko delavnico). Za stanovanjsko hišo je veliko dvorišče, kjer je tudi garaža v izmeri 10 m2 in košček zelenice, ki je primeren za vrt ali morda za klopco in žar.

Razporeditev: iz hodnika dostop do kuhinje s shrambo, jedilnico, ki je prehodna do spalnice, dnevne sobe s shrambo, kopalnice ter wc. Tlaki: parket, laminat, keramika. V letu 2008 so bila zamenjana okna - PVC in obnovljene sanitarije. Ogrevanje na električne radiatorje.

Stanovanje predstavlja odlično priložnost za posameznika, par ali družino, ki si želi urediti svoj dom na odlični lokaciji v bližini vse potrebne infrastrukture in centra mesta. Zaradi velikega povpraševanja po najemu stanovanj v tej okolici, je stanovanje zelo primerno tudi za investitorje, ki bi si želeli to stanovanje oddajati.

Lokacija nudi veliko možnosti za rekreacijo (sprehodi, tek, kolesarjenje, ...). Vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, avtobus, trgovine center,...) je v neposredni bližini. Vse avtocestne povezave so dostopne v približno 10 minutah.

Večstanovanjska stavba je redno vzdrževana. Nova je streha, vhodna vrata in okna po skupnem stopnišču. Potrebno bo urediti še fasado.  

Stanovanje je vseljivo takoj.

 



Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje