poslovni prostor trgovina

Podravska, Hoče - Slivnica, Spodnje Hoče

Cena: 300,00 €

Velikost: 70,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: 966
Vrsta: poslovni prostor
Tip: trgovina
Regija: Podravska
Lokacija: Spodnje Hoče
Področje: Hoče - Slivnica
Leto izgradnje: 1997
Velikost: 70,00 m²

Opis

Ste kdaj želeli opravljati svojo dejavnost v mirnem okolju s pogledom na Pohorje, potem je ta prostor za Vas!

V Hočah na dobri lokaciji, ob Pohorski cesti, oddamo poslovni prostor, s sanitarijami, v prvem nadstropju, v izmeri 70 m2. Možnost parkiranja na veliki urejeni parkirni površini.  

Lokal je moderno zasnovan, z veliko steklene površine – prostor je izredno svetel in odprt, s prekrasnim pogledom na Pohorje.

Dostop v lokal je po notranjem stopnišču. Nahaja se v prvem nadstropju, je odprta površina, s prekrasnim pogledom na Pohorje.

Tlaki so povsod keramika. Ogrevanje je urejeno preko klime. Ločeni števci za elektriko. Priključek CATV in interneta. Stroški so max so 100 EUR.

Poslovni prostor je namenjen mirni dejavnosti za različne namene kot so: pisarniška dejavnost, storitvena dejavnost, ambulanta, konferenčni prostor, manjša predavalnica, pilates...

V stavbi sta 2 likala že zasedana (opravlja se kozmetična dejavnost).

Zaželjeni so resni, mirni in urejeni najemniki, ki radi svoje delo opravljajo v dobrem delovnem okolju z dobro delovno klimo.

Ob najemu najemnik plača varščino v višini 2 mesečnih najemnin ter strošek priprave najemne dokumentacije 100 EUR.Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje