hiša samostojna

Podravska, Rače - Fram, Ješenca

Cena: 320.000,00 €

Velikost: 252,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 965
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Ješenca
Področje: Rače - Fram
Leto izgradnje: 1965
Leto prenove: 2014
Velikost: 252,00 m²
Parcela: 1.789,00 m²

Opis

Si želite urejeno in opremljeno stanovanjsko hišo ter potrebujete prostor za opravljanje dejavnosti ali skladiščni prostor, potem je ta nepremičnina za vas.

V kraju Ješenca, na  parceli veliki 1.786m2, prodamo zelo lepo urejeno stanovanjsko hišo in dve pomožni stavbi, ki služita za izvajanje različnih dejavnosti ali za prostor kot skladišče. Hiša grajena leta 1965 je bila v celoti in okusno urejena in obnovljena leta 2014. prostorsko zelo dobro zasnovana. Sobe so prostorne in svetle. Najbolj pritegne velik dnevno bivalni prostor z izhodom na teraso, kjer se običajno zbere in preživlja prosti čas vsa družina.

Razporeditev: v pritličju se nahaja hodnik, večnamenska soba, kuhinja v povezavi z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso, pralnica in wc. V nadstropju so: hodnik, 2 sobi, kopalnica s tušem, kopalnica z masažno kadjo, velika spalnica z garderobo z izhodom na balkon ter terasa. Zgornje nadstropje je možno urediti v stanovanje, saj so v veliki spalnici vsi priključki in priklopi za ureditev kuhinje. Tloris pritličja in nadstropja je enak, vsak meri 95m2. Hiša je podkletena 20m2, kjer je kurilnica in shramba. K hiši je prizidana garaža 18m2. Parcela je ograjena. Dostop je asfaltiran, širok, s pomičnimi vrati na elektriko.

Obdelave: okna PVC - 3 slojna Hoko, s komarniki in kovinskimi zunanjimi roletami, kritina opeka Roben, fasada demit 20cm, tlaki: parket in keramika, ogrevanje je na olje ali pelete (na parceli je mestni plin-plačan prispevek). Hiša ima priklop kanalizacije.

K hiši se drži pomožni objekt 111m2, kjer je delavnica, sanitarije in skupni prostor. Samostojno stoji še en pomožni objekt, grajen leta 1988, v izmeri 150m2, kjer je prostor za skladišče ali kakšno delavnico. Sestoji iz pisarne, shrambe, sanitarij in delovnega prostora. Za delavnico se nahaja prostor za uživanje, kjer je tudi bazen.

Hiša se prodaja z vso opremo. Cena velja za hišo z opremo (brez strojev in orodja v delavnici). Obrtna dejavnost se še vedno izvaja. Po dogovoru z lastniki obstaja tudi možnost nadaljevanja obstoječe obrtne dejavnosti- za posebej dogovorjeno plačilo.

Hiša nudi prijetno in komfortno bivanje družini, ki želi bivati izven mesta in mestnega vrveža in morda že imajo ali želijo imeti svojo dejavnost ali obrt. Soseska je mirna. Okolica hiše zelena, parcela je velika in nudi veliko mero zasebnosti.

Priporočamo!

 

 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje