stanovanje trisobno

Podravska, Maribor, Center

Cena: 178.000,00 €

Velikost: 83,90 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 964
Vrsta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Podravska
Lokacija: Center
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 1971
Leto prenove: 2009
Nadstropje: 3.
Velikost: 83,90 m²
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis

Na odlični lokaciji pod Kalvarijo, sončno, svetlo, dobro razporejeno, z dvema parkiriščema v skupni garaži, s pogledom na Pohorje, dobra naložba -  so več kot dobri razlogi za nakup 3 sobnega stanovanja.

Stanovanje bivalne površine 70,7 m2, 8,7m2 balkona in 4,5m2 kleti se nahaja v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe, ki ima že novo fasado in streho. Parkiranje – lastniški 2 parkirni mesti v skupni garaži. Možnost parkiranja na dvorišču - dostop s daljincem.

Odlikuje ga funkcionalna razporeditev: iz hodnika je dostop do vseh prostorov: dnevne sobe v povezavi z jedilnico in kuhinjo, otroške sobe, spalnice, ločena kopalnica in wc. Balkon je iz dnevne sobo. Prav tako je zaprta loža iz spalnice, ki služi za shrambo ali garderobno omaro (toplotno izolirana). Stanovanje je orientirano jugo-vzhodno in je izredno svetlo in prijetno za bivanje.

Stanovanje je bilo 2009 generalno obnovljeno (vodovodne in elektro instalacije, kopalnica, vsi tlaki, okna AJM z zunanjimi roletami, radiatorji, klima). Tlaki so parket in keramika. Ogrevanje centralno vezano na skupno kotlovnico bloka (kotlovnica je nova). Stroški se plačujejo po porabi in znašajo; upravljanje za 4 osebe 120 EUR (vključena voda, smeti, skupni stroški), ogrevanje max do 70 EUR

Stanovanje odlikuje odlična mestna lokacija v zelenem delu Maribora, tik pod Kalvarijo, v bližini vsa potrebna infrastruktura (bližina samega mestnega jedra, stadiona, fakultet, zdravstvenega doma, lekarne, trgovine,...). Primerno za bivanje kot za naložbo.

Priporočamo!Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje