stanovanje dvosobno

Podravska, Šentilj, Vranji Vrh

Cena: 65.000,00 €

Velikost: 47,50 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 960
Vrsta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Podravska
Lokacija: Vranji Vrh
Področje: Šentilj
Leto izgradnje: 2010
Nadstropje: 1.
Velikost: 47,50 m²
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis

V Vranjem vrhu (pri Sladkem vrhu) prodamo 2 sobno stanovanje s pokritim parkiriščem. Stanovanje je sončno, svetlo, dobro razporejeno, novejše, z odprtim pogledom na naravo, zelenje, okoliške hribe.

Stanovanje bivalne površine 39,6 m2 se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe z dvigalom. Stavba je bila leta 2010 popolnoma obnovljena in rekonstruirana. Stanovanju pripada še kletna shramba. Parkirišče je na dvorišču in je pripadajoče k stanovanju.

Odlikuje ga funkcionalna razporeditev: iz hodnika je dostop do vseh prostorov: dnevne sobe z jedilnico in kuhinjo z izhodom na balkon, spalnice, kopalnice z wc. Orientacija stanovanja je JZ.

Tlaki so parket v sobah, na hodniku in sanitarijah keramika. Okna so nova PVC z zunanjimi roletami (v dnevni sobi so rolete na električni pogon). Ogrevanje centralno vezano na skupno kotlovnico, ki je v lasti etažnih lastnikov. V stanovanju je klima.

Stroški so odvisni od porabe posameznika cca: upravnik 60 EUR, voda 10 EUR, ekletrika 35 EUR, rezervni sklad 12 EUR, del za kotlovnico 15 EUR, kurjava se meri po števcu.

Stanovanje odlikuje dobra razporeditev, lepo podeželjsko in mirno okolje, lepi razgledi v vse strani. Do Sladkega vrha je 3 min vožnje, kjer je trgovina, pošta, šola, športni objekti,...

Priporočamo!Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje