hiša samostojna

Podravska, Lenart, Lenart v Slov. Goricah

Cena: 126.000,00 €

Velikost: 213,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 953
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Lenart v Slov. Goricah
Področje: Lenart
Leto izgradnje: 1982
Leto prenove: 2005
Velikost: 213,00 m²
Parcela: 1.229,00 m²
Energetski razred: F (150-210 kWh/m²a)

Opis

Hiša na sanjski lokaciji, na katero se pripeljete skozi gozdiček. Parcela je ravna s sončno lego, z razgledom do Trojiškega jezera. Hiša se nahaja na izjemni lokaciji blizu Lenarta, ob gozdu, na samem brez sosedov.

Stanovanjska hiša je bila grajena v osemdesetih in ima 151 m2 bivalne površine. K hiši je prizidana garaža za 2 avtomobila (na strehi garaže je terasa). Zraven pa stoji samostojen pomožni objekt. Leta 2005 je bila zamenjana kritina-pločevina. Ogrevanje je na trdo gorivo-2016 nova peč in zalogovnik za vodo. V pritličju in v nadstropju se v predsobi nahaja tudi kaminska peč za prehodna obdobja. Tlaki: keramika, laminat, parket in topli pod. Priključki: elektrika, vodovod, internet, lastna greznica. Okna so lesena termopan (kupljena so nova okna za zgornje nadstropje, vendar še niso zamenjana). Hiša je sproti in redno vzdrževana. Dostop je občinska cesta čez gozd.

V pritličju hiše se nahaja 3 sobno stanovanje, ki obsega: hodnik, veliko predsobo, kjer je jedilnica in dostop do dnevne sobe, 2 spalnic, kuhinje in kopalnice z wc. Dostop do nadstropja, kjer se prav tako nahaja 3 sobno stanovanje je po notranjem stopnišču ali po zunanjem stopnišču (in tako je omogočen ločen vhod). Razporeditev: hodnik, 2 spalnici, kopalnica z wc, kuhinja z jedilnico v povezavi z dnevno sobo. Hiša je tudi podkletena, kjer se nahaja kurilnica in 2 shrambi.

Parcela je čudovita z razgledno lego, je ograjena in se razprostira na 1.229 m2.  Zemljišče je ravno, lega je izredno sončna. Parcelo krasijo sadna in okrasna drevesa. Celotno zemljišče je skrbno vzdrževano in urejeno. Bivanje je kvalitetno, v miru, naravi.

Primerna za ljudi, ki si želijo bivati v naravi in z naravo, odmaknjeni od vsega vsakdanjega vrveža.

Priporočamo!Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje