hiša samostojna

Podravska, Maribor okolica, Razvanje

Cena: 260.000,00 €

Velikost: 230,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 942
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Razvanje
Področje: Maribor okolica
Leto izgradnje: 1991
Leto prenove: 2000
Velikost: 230,00 m²
Parcela: 672,00 m²
Energetski razred:

Opis

Na čudoviti sončni in mirni legi v Razvanju prodamo moderno zasnovano samostojno stanovanjsko hišo. 

Hišo odlikuje kakovostna gradnja, dobra razporeditev prostorov ter svetli in sončni prostori, urejena parcela, garaža, nadstrešek, zimski vrt, po priporočilu arhitekta po meri izdelana oprema...

Razporeditev: v pritličju - hodnik, wc, kuhinja, velik dnevno bivalni prostor z izhodom na zimski vrt in zelenico. V prvi medetaži se nahaja spalnica in kopalnica z wc. V nadstropju so 3 spalnice in kopalnica z wc. V kleti je kurilnica ter 2 shrambi in garaža za avto. 

Hiša se nahaja v slepi ulici. Dovoz je asfaltirana cesta. V letu 2000 se je vršila obnova in sicer: kritina je bobrovec, menjava oken v sobah, ureditev zimskega vrta, okolice ter letne kuhinje. Ogrevanje je radiatorsko na olje (peč Visman, zamenjana leta 2005). Tlaki v hiši: hrastov parket in keramika. V zimskem vrtu je talno gretje. V dnevni sobi je možno namestiti kamin za prehodno obdobje med letnimi časi.

Parcela je urejena in ograjena. Veliko mero zasebnosti in občutka, da bivate v naravi dajejo skrbno zasajeno okrasno drevje in grmičevje. Dvorišče je tlakovano. Potke okoli hiše so iz kamna. Prav tako je s kamnom obdelana tudi pokrita letna kuhinja, ki v poletnih mesecih nudi umik pred vročim soncem.

Lokacija resnično pritegne s svojo sončno lego, zelenjem, mirom, žuborenjem potočka...Okolica prav tako ponuja veliko možnosti za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolo) ali samo pohajkovanje po številnih označenih gozdnih poteh na različne strani Pohorja. Hiter dostop do hitre ceste (5min), v bližnji okolici pa je tudi šola in vrtec.

Hiša je moderno zasnovana, sobe so prostorne, z manjšimi lepotnimi popravki bo točno po vašem okusu. Zagotovo prepričala še tako zahtevnega kupca. Priporočamo!

 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje