stanovanje dvoinpolsobno

Podravska, Maribor, Center

Cena: 890,00 €

Velikost: 100,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: OS05497TK
Vrsta: stanovanje
Tip: dvoinpolsobno
Regija: Podravska
Lokacija: Center
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 1962
Leto prenove: 2020
Nadstropje: 1.
Velikost: 100,00 m²

Opis

V centru mesta, v neposredni bližini Ekonomsko-poslovne fakultete, oddamo popolnoma obnovljeno, moderno in sodobno opremljeno meščansko stanovanje. Lega sever, jug. Parkirišče za en avto na dvorišču. Stanovanje je primerno za posameznika ali par.

Nahaja se v prvem nadstropju, v urejenem in mirnem okolju. Odlikuje ga dobra razporeditev prostorov: hodnik, spalnica, dnevna soba, jedilnica z izhodom na balkon (ki je zimski vrt), kuhinja ter kopalnica z wc. Balkon je v celoti zastekljen in ogrevan (s talnim gretjem) in je podaljšek jedilnega prostora. Pohištvo je izdelano po meri, maksimalna izkoriščenost prostora samega kot tudi veliko prostora za shranjevanje osebnih stvari. Kuhinja je opremljena z vsemi gospodinjskimi aparati: pečica, kuhalna plošča, napa, hladilnik, pomivalni stroj. Ogrevanje je etažno plinsko.

Stanovanje se oddaja zaposlenemu in urejenemu posamezniku ali paru (nekadilci in brez živali). Ob najemu se plača varščina v višini treh mesečnih najemnin in strošek sestave najemniške pogodbe.

 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje