hiša samostojna

Podravska, Rače - Fram, Fram

Cena: 320.000,00 €

Velikost: 284,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 935
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Fram
Področje: Rače - Fram
Leto izgradnje: 2007
Velikost: 284,00 m²
Parcela: 1.282,00 m²
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis

Do potankosti dovršena stanovanjska hiša, na čudoviti legi in mirni okolici v Framu.

Hišo odlikuje kakovostna gradnja, dobra razporeditev prostorov, velika in do potankosti urejena parcela, namakalni sistem po zelenici, robotska kosilnica, veliko parkirišče pred hišo, nadstrešek za 5 avtomobilov, zvočna ograja, alarmni sistem, …

Hiša je zgrajena po sistemu Velox, ki je energetsko učinkovita gradnja z visoko toplotno in zvočno izolacijo ter požarno varnostjo.

Razporeditev: hodnik, velik dnevno bivalni prostor z izhodom na teraso in zelenico, soba in kopalnica z wc. V zgornjih prostorih sta 2 spalnici, kopalnica, wc, ter spalnica z garderobno sobo z izhodom na teraso, ki nudi pogled na zelene okoliške hribe. V kleti je kurilnica ter 2 shrambi.

Ogrevanje je talno na toplotno črpalko zrak-voda. V dnevni sobi je kamin za prehodno obdobje med letnimi časi.

Parcela je urejena in ograjena. Veliko mero zasebnosti in občutka, da bivate v naravi dajejo skrbno zasajeno okrasno drevje in grmičevje. Zelenico zaliva namakalni sistem. Za košnjo trave pa skrbi robotska kosilnica.

Parkirišče je urejeno pod nadstreškom ob hiši (2 avtomobila), ter pod nadstreškom za hišo (3 avtomobili). V sklopu tega nadstreška je tudi vrtna shramba in letna kuhinja. Zunanje asfaltirano parkirišče pred ograjo za obiske (8 avtov).

Za varnost hiše znotraj in zunaj skrbi alarmni varnosti sistem. Vstop na parcelo je možen le s kodo.

Lokacija resnično pritegne s svojo sončno lego, zelenjem, mirom,...Okolica prav ponuja veliko možnosti za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolo) ali samo pohajkovanje po številnih označenih gozdnih poteh na različne strani Pohorja. Hiter dostop do avtoceste (5min), v bližnji okolici pa je tudi šola, vrtec, trgovina.

Hiša je pripravljena za takojšnjo vselitev in bo zagotovo prepričala še tako zahtevnega kupca. Priporočamo!

 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje