stanovanje dvosobno

Podravska, Maribor, Center

Cena: 97.000,00 €

Velikost: 83,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 934
Vrsta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Podravska
Lokacija: Center
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 1937
Nadstropje: 1.
Velikost: 83,00 m²
Energetski razred:

Opis

Sončno, svetlo, z balkonom, s parkiriščem, v centru mesta, s pogledom na Pohorje, dobra naložba -  več kot dobri razlogi za nakup 2 sobnega stanovanja.

Stanovanje bivalne površine 76 m2 se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjske stavbe, ki še čaka obnovo fasade in strehe. Stanovanju pripada še kletna shramba. Parkirišče je na dvorišču - dostop s daljincem.

Odlikuje ga funkcionalna razporeditev: iz hodnika je dostop do vseh prostorov: spalnica, dnevna soba z izhodom na balkon, ki sta orientirani na jug ter jedilnica, kuhinja, kopalnica in wc, ki so orientirani na sever. Med jedilnico in kuhinjo je možno ponovno vzpostaviti povezavo oz prehod.

Tlaki so dobro ohranjen hrastov parket-ribja kost v sobah in na hodniku, v jedilnici in kuhinji je položen laminat, v sanitarijah keramika. Okna so vzdrževala dvojna lesena. Ogrevanje centralno, radiatorsko, vezano na skupno kotlovnico. 

Stanovanje je bilo sicer redno in sproti vzdrževano, potrebuje pa osvežitev in posodobitev. Z nekaj vložka ga preuredite v sodobno stanovanje z meščanskim pridihom, za namene stalnega bivanja ali kot naložbo. Lokacija - bližina mestnega parka, gledališča, fakultet, stadiona in samega mestnega jedra.

Priporočamo!

 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje