poslovni prostor večnamemben

Podravska, Maribor, Center

Cena: 450,00 €

Velikost: 60,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: 933
Vrsta: poslovni prostor
Tip: večnamemben
Regija: Podravska
Lokacija: Center
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 1939
Leto prenove: 2013
Nadstropje: pritličje
Velikost: 60,00 m²

Opis

V neposredni bližini železniške postaje in avtobusne postaje oddamo poslovni prostor z lastnim vhodom. Poslovni prostor je trenutno namenjen potrebam studia in je temu primerno tudi opremljen.

Lokacijsko je umeščen na notranjem dvorišču poslovnostanovanjskega bloka, v zelo mirno okolje. Primeren je za nekoga, ki se ukvarja z snemanjem in fotografijo (foto studio ali snemalni studio), nekoga, ki potrebuje prostor na kakšne delavnice, predavanja ali predstavitve in pa seveda tudi za različne druge mirne pisarniške dejavnosti.

Celotna stavba obsega prostor in sicer v pritličju so velika soba s shrambo ter sanitarije. Po zunanjem stopnišču se dostopa do mansarde, kjer je velik prostor namenjen skladišču.

Stavba je bila v celoti obnovljena v letu 2013: fasada demit, streha pločevinasta, železna konstrukcija stopnic, okna PVC. Prav tako tudi notranjost: instalacije, električna napeljava, stene, tla, stavbno pohištvo. Ogrevanje je na elektriko s klimo. Prostoru pripada eno parkirno mesto na dvorišču. je pa možnost parkiranja tudi v plačljivi coni v neposredni bližini.

 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje