zemljišče zazidljivo

Podravska, Maribor okolica, Kamnica

Cena: 59.000,00 €

Velikost: 38 500,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 932
Vrsta: zemljišče
Tip: zazidljivo
Regija: Podravska
Lokacija: Kamnica
Področje: Maribor okolica
Velikost: 38.500,00 m²
Parcela: 38.500,00 m²

Opis

Nedaleč od Maribora, na lepi, sončni lokaciji tik pod Sv. Urbanom prodamo večje zemljišče, ki je pretežno kmetijsko 38.094 m2 in delno stavbno zemljišče v izmeri 406 m2. Zemljišče ima južno lego, je na samem, brez sosedov. Večji del zemljišča je opuščen vinograd in gozd. V delu, kjer je stavbno stoji starejša stavba, nekoč viničarija, ki je v slabem stanju (primerna za rušitev). Zemljišče v tem delu je precej ravno tako, da omogoča zgraditev hiše ali bivalnega vikenda.

Dostop je po občinski cesti, ki je zadnjih 200 m (do stavbe) neurejena (travnata).

Primerna je za kupce, ki bi na parceli gradili svoj dom ali počitniško hišico ali za kupce, ki bi v naravi preživljali svoj prosti čas, se ob obdelovanju zemlje sproščali in bili samooskrbni ter za posameznike, ki bi se ukvarjali z vinogradništvom v povezavi s turizmom. Urban je priljubljena točka pohodnikov, sprehajalcev in izletnikov. Pohodniška pot do cerkve na Urbani vodi delno tudi po gozdu teh parcel.

Lokacijsko je parcela dobro umeščena v naravo a hkrati blizu mesta. Primerna za ljudi, ki si želijo mirnega življenja izven mestnega vrveža, hkrati pa so dovolj blizu ali za ljudi z idejo o možnosti turizma, turistične kmetije in vse bolj popularnega glampinga.

Priporočamo ogled in nakup!

 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje