stanovanje trisobno

Podravska, Maribor, Center

Cena: 144.000,00 €

Velikost: 148,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 927
Vrsta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Podravska
Lokacija: Center
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 1905
Leto prenove: 2015
Nadstropje: 2.
Velikost: 148,00 m²
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis

Na dobri lokaciji v centru mesta prodamo prostorno in svetlo 3 sobno staromeščansko stanovanje (bližina zdravstvenega doma, sodišča). Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju večstanovanjske hiše. Odlikuje ga funkcionalna razporeditev prostorov ter lega, ki je pretežno jugo zahodna (uporabna površina 122,90 m2 in površina dela stavbe 148,3 m2). 

Razporeditev: vstop v velik predprostor iz katerega je dostop do vseh prostorov in balkon (gleda na dvorišče), wc, kopalnica s kadjo in tušem, sledijo 3 sobe, kuhinja z jedilnico in izhod na balkon. Stanovanje je bilo v letu 2015 obnovljeno in sicer: vodovodne in elektro instalacije, nova plinska etažna peč z novimi radiatorji, talne obloge na balkonih, v celoti wc in kopalnica, okna so lesena in so bila obnovljena. Tlaki: v sobah in v predsobi parket ribja kost, kuhinja z jedilnico - na lesene deske je položen pvc pod, kopanica - kamen in wc - keramika. Ogrevanje je urejeno na individualno plinsko peč. V dnevni sobi je možnost namestiti kamin ali kaminsko peč.

Stroški so vezani na porabo: upravnik za eno osebo 50 eur, plin v zimskih mesecih do 150 eur - poleti do 30 eur, elektrika 40 eur. 

Parkirišče v okolici stavbe na javnih površinah, z dovolilnico.

Primerno tako za bivanje kot za investicijo. Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje