počitniški objekt vikend

Podravska, Hoče - Slivnica, Polana

Cena: 89.000,00 €

Velikost: 75,30 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 925
Vrsta: počitniški objekt
Tip: vikend
Regija: Podravska
Lokacija: Polana
Področje: Hoče - Slivnica
Leto izgradnje: 1986
Velikost: 75,30 m²
Parcela: 1.074,00 m²
Energetski razred:

Opis

Ravno pravi čas za nakup bivalnega vikenda v mirnem okolju, na dovolj veliki parceli, ki omogoča pridelovanje domače zelenjave in sadja ter nudi uživanje na svežem zraku ali samo pobeg iz mestnega središča. 

Ponujamo vam hiško v idiličnem naravnem okolju, na griču med Čreto in Hočami, zidan bivalni vikend. Parcela je ravna in razgledna (pogled na Dravsko polje do Ptuja, Križna kapela). Iz centra Hoč je oddaljen 10 min vožnje. Parcela je ozelenela, zasajena s sadnim drevjem in grmičevjem.

Hiška je bila grajena leta 1986 in obsega klet, kjer je prostor za druženje in prostor za shranjevanje sadja, zelenjave in vina (23m2). V pritličju je hodnik, kopalnica z wc ter kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon. V mansardi je prostor za ležišča z izhodom na balkon. Bivalni del obsega 47 m2. Tlaki: lesene deske in keramika. Okna so lesena. Kritina opečnata. Ogrevanje je urejeno na električne marmor plošče in električni kamin.

Dostop do hiške je asfaltna cesta. Zadnjih 50 m je dostop travnata cesta. Na parceli je tudi lopa za orodje. Priklop vode in elektrike. Greznica lastna. 

Lokacija resnično pritegne s svojo sončno lego, zelenjem, mirom,...Okolica prav ponuja veliko možnosti za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolo) ali samo pohajkovanje po številnih označenih gozdnih poteh na različne strani Pohorja.Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje