stanovanje dvosobno

Podravska, Maribor, Center

Cena: 89.000,00 €

Velikost: 62,20 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 925
Vrsta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Podravska
Lokacija: Center
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 1992
Leto prenove: 2018
Nadstropje: 5.
Velikost: 62,20 m²
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Oprema: klima, zemeljski plin, toplovod, domofon, kabelski internet, pralni stroj, pomivalni stroj
Ostalo: shramba v kleti, dvigalo, pokrit parkirni prostor, zemljiška knjiga

Opis

Iščete obnovljeno in opremljeno stanovanje v centru mesta? Predstavljamo vam izredno svetlo in zračno, obnovljeno 2 sobno stanovanje v večstanovanjski stavbi. Nahaja se na dobri lokaciji - dostop do vse potrebne infrastrukture avtobusna postaja, trgovine, banke, pošte, železniške postaje, kina...).

Stanovanje se nahaja v 5 nadstropju (do 4 nadstropja je dvigalo), orientirana vzhod-zahod. Odlikuje ga dobra razporeditev na 56 m2: iz hodnnika je dostop do vseh prostorov spalnica, kopalnica z wc, kuhinja z jedilnico v povezavi z dnevno sobo. Stanovanje je v celoti obnovljeno: okna PVC, parketi po pobrušeni in lakirani, kopalnica nova z odtoki in napeljavami, prav tako v kuhinji, urejena je tudi električna napeljava. V ceno je všteta tudi nova oprema kuhinja Nolte z gospodinjskimi aparati, pralni stroj, garderobna omara v spalnici, dnevna soba in vgradne omare na hodniku izdelane po meri (razen postelje, jedilne mize s stoli in hladilnika). Ogrevanje stanovanja in topla voda sta urejeni preko skupne kotlovnice na plin.

Parkirišče je skupno na dvorišču (pokrita parkirna mesta). Pripadajoča kletna shramba 6 m2. Možnost uporabe skupne sušilnice.

Stanovanje odlikuje dobra lokacija in dobra razporeditev. Je takoj vseljivo in pripravljeno na bivanje. Izvrstna priložnost za naložbo!

 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje