hiša samostojna

Podravska, Hoče - Slivnica, Spodnje Hoče

Cena: 225.000,00 €

Velikost: 195,50 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 924
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Spodnje Hoče
Področje: Hoče - Slivnica
Leto izgradnje: 1952
Leto prenove: 2015
Velikost: 195,50 m²
Parcela: 1.012,00 m²
Energetski razred:

Opis

V Hočah na dobri in priljubljeni lokaciji (bližina šole, vrtca in športnih objektov), prodamo samostojno stanovanjsko hišo. V osnovi je bila hiša grajena leta 1952, kasneje je bila leta 2015  popolnoma rekonstruirana, delno prizidana in nadzidana. Streha je opečnata, fasada demit, okna so pvc z zunanjimi roletami, nove vse instalacije, napeljave, tlaki, stene…). Nadstrešnica za avto je v podaljšku strehe.

Notranjost hiše je zelo dobro razporejena, sobe so prostorne in svetle, tako da je bivanje v hiši izredno prijetno.

Bivalna površina 174,5 m2 obsega: v pritličju – predsobo, wc, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na zimski vrt (15 m2), spalnico z garderobno omaro, kopalnico ter pomožni prostor, ki ima tudi izhod iz hiše - pod nadstrešek za avto. Tlaki: po celotnem pritličju je položena keramika (talno gretje), v spalnici itison.

Svetlo stopnišče nas privede do mansardnih prostorov, kjer se nahaja večja galerija, 5 sob (ena soba ima izhod na balkon) in 2 kopalnici (ena ni bila nikoli v uporabi). Mansarda je svetla in visoka – stojna višina. Tlaki: parket, keramika.

Del hiše je podkleten - dostop do kleti je zunanji.

Ogrevanje talno na toplotno črpalko.

Parcela je večja, ograjena, urejena in negovana, zasajena z okrasnimi rastlinami, sadnim drevjem in zelenjavnimi visokimi gredami.

Hišo odlikuje odlična lokacija, dobra in prostorna razporeditev, urejenost in vseljivost, saj ne potrebuje nobenega vložka. Primerna je za družino zaradi svoje velikosti, okolice in lokacije, ki je izredno primerna za otroke, saj je šola in veliko različnih športnih dejavnosti v neposredni bližini.

Možnost menjave za manjšo hišo, lahko vrstno hišo - lokacija Hoče.

Vabljeni na ogled!Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje