hiša dvostanovanjska

Podravska, Duplek, Zgornji Duplek

Cena: 127.000,00 €

Velikost: 240,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 906
Vrsta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Regija: Podravska
Lokacija: Zgornji Duplek
Področje: Duplek
Leto izgradnje: 1973
Velikost: 240,00 m²
Parcela: 982,00 m²
Energetski razred:

Opis

Ugodno!!! V mirnem in urejenem naselju stanovanjskih hiš, oddaljenem od glavne ceste, prodamo dvostanovanjsko hišo, z dvema ločenima stanovanjema.
Hiša je bila grajena leta 1973, meri 240 m2, etažnosti K+P+M. Je zidana. Vsa leta je redno vzdrževana in obnavljana. Okna so PVC z zunanjimi žaluzijami. Streha aluminjasta prekrita 1998, urejen zračni most. Fasada je izolacijska obnovljena leta 2000. Obnovljeni so tudi dimniki in vodovodni odtoki. Talne obdelave so keramika, parket in laminat. Ogrevanje je ločeno po enotah in je urejeno na olje.
Stanovanjska enota 1 zajema: predsobo, hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo (klima) z izhodom na balkon, spalnico, otroško sobo ter kopalnica z wc.
Stanovanjska enota 2 zajema: predprostor, kopalnico z wc, ki se nadaljuje v pralnico, kjer je tudi finska sauna in izhod na dvorišče. Po stopnišču se povzpnemo v stanovanje, kjer je dnevna soba v povezavi s kuhinjo in jedilnico ter 3 sobe. V dnevni sobi je klima in kamin z izpihom toplega zraka v druge prostore.
V hiši sta dve garaži z električnimi dvižnimi vrati, kurilnica in pomožni prostor. Na dvorišču je nadstrešek za avto in vrtna uta.
Hiša je primerna za 2 družini, ki želita bivati nekaj kilometrov izven mesta, v naravi in urejenem okolju. Ne potrebuje večjih vlaganj in je primerna za takojšnjo vselitev.

Vabljeni k ogledu!
 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje