hiša dvostanovanjska

Podravska, Rače - Fram, Rače

Cena: 150.000,00 €

Velikost: 424,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 893
Vrsta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Regija: Podravska
Lokacija: Rače
Področje: Rače - Fram
Leto izgradnje: 1970
Nadstropje: K+P
Velikost: 424,00 m²
Parcela: 1.332,00 m²
Energetski razred:

Opis

Stanovanjska hiša v Račah ob glavni cesti s poslovnimi prostori (v prostorih je včasih bila mesnica). Stavba obsega 2 ločeni stanovanjski enoti in lokal s pomožnimi prostori. 

Prvi del hiše je bil grajen leta 1970 in obsega v pritličju - stanovanjski del; vhod, kuhinjo z jedilnico in lokal, kjer je bila trgovina in skladiščni prostori v izmeri 130,80 m². V nadstropju je stanovanje v izmeri 112,60m², ki obsega: hodnik, 3 sobe, kopalnico, wc in dnevno sobo z računalniškim kotičkom, teraso in balkon. Tlaki: parket, keramika. Okna so PVC.

Drugi del hiše je bil grajen oz. prizidan leta 1990. Poslovni del v izmeri 100 m² je povezan in združen s prostori iz prvega dela hiše, stanovanjski del je popolnoma ločen. Stanovanje v izmeri 80m² obsega hodnik, 2 sobi, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, kopalnica, wc. Tlaki: parket in keramika. Okna so lesena termopan.

Ogrevanje urejeno centralno na drva. Stavba je klasične opečne gradnje, krita s salonit ploščami. 

Na dvorišču stoji gospodarski objekt v izmeri 150 m². Parcela meri skupno 1.332 m²  in je povsem ravna. Ob stavbi dovoz asfaltiran in parkirišče.

Lokacija ponuja hiter dostop do vse infrastrukture, ki se nahaja v bližnjih Račah, prav tako ponuja hiter dostop do AC. Vabljeni k ogledu in uresničite svoj poslovni izziv. Stavba je investicijska naložba v poslovno-stanovanjski objekt ali pa jo preuredite v celoti v več stanovanjski objekt.Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje