hiša samostojna

Podravska, Maribor, Studenci

Cena: 249.000,00 €

Velikost: 259,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 907
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Studenci
Področje: Maribor
Leto izgradnje: 2005
Nadstropje: K+P+M
Velikost: 259,00 m²
Parcela: 571,00 m²
Energetski razred:

Opis

Na Studencih - v mirnem in urejenem predelu na sončni parceli s pogledom na Pohorje, prodamo samostojno stanovanjsko hišo v skupni izmeri 259 m² na parceli veliki 571 m². Hiša je novejša in sodobna, grajena leta 2005, etažnosti K+P+M.

Razporeditev:  v kleti se nahaja sauna, shramba, velika soba ter soba z izhodom iz hiše na parcelo. Klet je v celoti v keramiki. V pritličju se nahaja predprostor, ki se poveže v veliko dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso in zelenico, wc ter kurilnica. Stopnišče nas vodi do nadstropja, kjer je galerija, 2 sobi, spalnica z garderobno sobo ter kopalnica z wc. Iz dveh sob je izhod na večji balkon s pogledom na jug – Pohorje.

Ogrevanje je urejeno na talno gretje, s toplotno črpalko. 

Kritina je tip bobrovec. Grajena iz opeke skok. Fasada je izolacijska (5 cm tervol, manjka zaključni sloj). Tlaki v kleti in pritličju so povsod keramika, v nadstropju pa laminat. Parcela je ograjena. Parkirišče za avto je na tlakovanem delu zemljišča ob hiši.

Sončna lega, naravno okolje in bližina mesta so dovolj dobri razlogi, zakaj se odločiti za nakup svojega novega doma v novejšem delu Studenc. Hiša je vseljiva in ne zahteva večjega finančnega vložka. Priporočamo ogled!

Možna menjava za starejše stanovanje na levem bregu, potrebno obnove.Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje