hiša samostojna

Podravska, Maribor okolica, Bresternica

Cena: 490.000,00 €

Velikost: 516,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PH05495
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Bresternica
Področje: Maribor okolica
Leto izgradnje: 2000
Nadstropje: K+P+1+M
Velikost: 516,00 m²
Parcela: 1.652,00 m²
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Opis

Na čudoviti sončni lokaciji v mirni in urejeni soseski v Bresternici, prodamo prekrasno vilo s pogledom na Dravo in Pohorje.  Vila je bila zgrajena leta 2000 po zasnovi arhitekta prof. dr. Gabrijelčiča v arhitekturi aktualnega trenutka, vendar je brezčasna, saj se optimalno zlije v okolje in nudi izjemno prijetno bivanje in počutje. Temu pripomore tudi kvalitetna klasična gradnja in uporaba vrhunskih naravnih materialov najvišjega cenovnega razreda.

Vila stoji na parceli v velikosti 1.652,00 m² in ima 515,80 m² neto tlorisne površine.

Sestavljena je iz treh etaž, in sicer kleti, pritličja in nadstropja.

V kletnem delu se nahaja garaža za dva avtomobila s sekcijskimi stransko pomičnimi vrati na daljinsko upravljanje,  vinska klet v zidani velbani izvedbi,  shramba za ozimnico s tlemi iz zemlje in opeke,  kopalnica z WC-jem in tušem, utility z letno kuhinjo, pralnico, shrambo, kurilnica s centralno postajo z ločenimi vejami in načinom ogrevanja (talno ogrevanje, radiatorji, konvektorji) na energent mestni plin, prostor za drva ter večnamenski delovni prostor-delavnica.

V pritličju se nahaja hodnik, ki je razdeljen na dve enoti, in sicer bivano - družabni in spalni del. V bivalno – družabnem delu je zračen hodnik z vgradnimi omarami, WC-jem, manjšo shrambo in transparentnimi stopniščem za nadstropje ter kuhinja, jedilnica in velika prostorna dnevna soba s kaminom in izhodom na prekrasno teraso v velikosti cca 55,00 m², ki očara na prvi pogled. V spalnem delu je kabinet oz. otroška soba, hodnik z vgradnimi omarami, spalnica z garderobno sobo in kopalnica z masažno kadjo.

V nadstropju se nahajajo tri spalnice oz. otroške sobe, ki imajo vsaka svoj dostop do delno pokrite terase s kaljenim steklom v velikosti cca 55,00 m², kopalnica s kadjo in masažno tuš kabino, kuhinja z jedilnico in dnevna soba.

Iz nadstropja je prav tako možen izhod do zasebne terase, ki se nahaja za prekrasno vilo in nudi pogled na zeleno okolje in urejen vinograd rumenega muškata ter majhen sadovnjak.

Bivalni prostori so klimatizirani in varovani s senzorji.

Zunanja ureditev okolice vile, ki jo zaokrožuje zidana kamnita ograja z vhodnimi dvoriščnimi vrati na daljinsko upravljanje z domofonom in video kamero, kamnita tlakovana tla in skrbno načrtovana hortikultura nudi velike možnosti za sprostitev, rekreacijo in uživanje na prostem. Okolje ima urejeno tudi razsvetljavo, talno gretje pod kamnitimi tlakovanimi tlemi in zunanje namakanje.

Zunanja ureditev se na severni strani nadaljuje v urejen dostop do vinograda in sadovnjaka, ki ga predstavlja kamnita konstrukcija in stopnišče vzdolž celotnega vinograda.

Kupec vile bo imel kot prvi tudi možnost dokupa sosednje gradbene parcele parcele v izmeri 578 m², kar bo povečalo individualnost in zasebnost bivanja.

Priporočamo vsem, ki cenijo veliko mero zasebnosti, miru v naravi in si želijo bivati v elitni vili s prekrasnim pogledom na Pohorje!Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje