počitniški objekt vikend

Podravska, Maribor okolica, Kamnica

Cena: 45.000,00 €

Velikost: 20,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 948
Vrsta: počitniški objekt
Tip: vikend
Regija: Podravska
Lokacija: Kamnica
Področje: Maribor okolica
Leto izgradnje: 1980
Velikost: 20,00 m²
Parcela: 919,00 m²
Energetski razred:

Opis

V naravi, na mirni, sončni in razgledni lokaciji v Kamnici prodamo zazidljivo parcelo v izmeri 919 m². Parcela je deloma ravna, deloma terasasta z naklonom. Namembnost parcele je opredeljena kot površina razpršene poselitve. Primerna je za gradnjo stanovanjske hiše ali počitniške hiše. Trenutno je zasajena z drevjem, sadnim drevjem, cvetlicami. Parcela bo po čiščenju dobila lepo in dovolj veliko ravno površino, ki bo primerna za gradnjo hiše s prekrasnim pogledom na vzhod in tudi na jugozahod (Pohorje in Maribor). 

Na parceli stoji montažna hiška v izmeri 19 m², ki služi kot počitniški objekt (gradbeno dovoljenje). Grajena je bila 1980, ima priklop vode in elektrike. Prav tako pa je tik ob parcelei tudi kanalizacija in kabelski priključek. Tako, da je vsa potrebna infrastruktura že na parceli.  Dostop je urejen po asfaltni cesti, zadnjih 50 m je makedam. 

Primerna je za kupce, ki bi na parceli gradili svoj dom ali za kupce, ki bi v naravi preživljali svoj prosti čas, vrtnarili in uživali v sproščanju.

Lokacijsko je parcela dobro umeščena v naravo a hkrati blizu mesta. Primerna za ljudi, ki si želijo mirnega življenja izven mestnega vrveža, hkrati pa so dovolj blizu vse potrebne infrastrukture, kot šola, vrtec, pošta, trgovina, zdravstveni dom, avtobusna postaja itd. 

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.
 Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje