počitniški objekt vikend

Podravska, Maribor okolica, Kamnica

Cena: 49.000,00 €

Velikost: 20,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 948
Vrsta: počitniški objekt
Tip: vikend
Regija: Podravska
Lokacija: Kamnica
Področje: Maribor okolica
Leto izgradnje: 1980
Velikost: 20,00 m²
Parcela: 919,00 m²
Energetski razred:

Opis

V naravi, na mirni in sončni lokaciji v Kamnici prodamo zazidljivo parcelo v izmeri 919 m². Parcela je deloma ravna, deloma terasasta z naklonom.

Na parceli stoji montažna hiška v izmeri 19 m², ki služi kot počitniški objekt. Grajena je bila 1980, ima priklop vode in elektrike. Na parceli so posajena drevesa, sadna drevesa, rože, vrt. Dostop je urejen (zadnjih 50 m je makedam). 

Namembnost parcele je opredeljena kot površina razpršene poselitve. Primerna je za gradnjo stanovanjske hiše ali počitniške hiše.

Primerna je za kupce, ki bi na parceli gradili svoj dom ali za kupce, ki bi v naravi preživljali svoj prosti čas, vrtnarili in uživali v sproščanju.

Lokacijsko je parcela dobro umeščena v naravo a hkrati blizu mesta. Primerna za ljudi, ki si želijo mirnega življenja izven mestnega vrveža, hkrati pa so dovolj blizu vse potrebne infrastrukture, kot šola, vrtec, pošta, trgovina, zdravstveni dom, avtobusna postaja itd. 

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.
Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje