hiša samostojna

Podravska, Duplek, Zgornji Duplek

Cena: 188.000,00 €

Velikost: 203,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 940
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Zgornji Duplek
Področje: Duplek
Leto izgradnje: 1980
Leto prenove: 2011
Nadstropje: K+P+1+M
Velikost: 203,00 m²
Parcela: 796,00 m²
Energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis

Na sončni legi v mirnem in urejenem naselju prodamo delno opremljeno sodobno stanovanjsko hišo Marles, zanimive in razgibane arhitekturne zasnove. Hiša ima (uporabne površine 165m², površine dela stavbe 203m²), grajena 1980 in stoji na parceli veliki 796m². Notranjost hiše je moderna, svetla, prostori so odprti in funkcionalno razporejeni. V letih 2010 in 2011 se je vršila obnova celotne hiše. Za boljšo energetsko učinkovitost so se vgradila 3 slojna okna PVC, v mansardi Velux okna, demit fasada 8cm, opečna kritina Tondach z izolacijo, vhodna vrata masivna aluminij.

Etaže v hiši povezuje stopnišče iz kamna – čudovite zelene barve,  ki da stopnišču posebno estetsko noto. Prostori so naslednji:

-v kleti se nahajata 2 shrambi in kurilnica – ogrevanje na olje (položena keramika)

-v pritličju dnevna soba z jedilnico in kuhinjo, izhod na teraso in zelenico, utility iz katerega je dostop do garaže (kvaliteten parket jatoba čudovite rdeče barve, keramika)

-M1 tukaj je glavni vhod v hišo, predsoba, spalnica, kabinet in kopalnica z wc (parket, keramika, komplet  obnovljena kopalnica)

-M2 razpostira se velika galerija od koder je dostop do spalnice, sobe, kopalnica z wc, garderobne sobe od koder se vstopi še v glasbeno sobo (parket, keramika)

Okolica hiše je urejena. Dovoz je tlakovano dvorišče. Avto se parkira v garaži ali pod nadstreškom. Do vhoda je nekaj stopnic iz črnega kamna. 

Neposredna bližina: osnovna šola, vrtec, otroško igrišče, avtobusna postaja. Okoliš kot tudi sama hiša je primerna za družino, ki ji je pomembno da živi v urejenem in prijaznem okolju, ter da pred vselitvijo same hiše ni potrebno obnavljati.

Možna menjava za stanovanje v Mariboru (2,5 do 3 sobno, dvigalo obvezno).

Priporočamo!Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje