hiša samostojna

Podravska, Miklavž na Dravskem polju, Miklavž na Dravskem Polju

Cena: 167.000,00 €

Velikost: 172,00 ㎡


Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: 951
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Podravska
Lokacija: Miklavž na Dravskem Polju
Področje: Miklavž na Dravskem polju
Leto izgradnje: 1946
Leto prenove: 2010
Nadstropje: K+P+1
Velikost: 172,00 m²
Parcela: 754,00 m²
Energetski razred:

Opis

V urejenem naselju Miklavž na Dravskem polju, prodamo dvostanovanjsko hišo, ki stoji na parceli veliki 754 m².  Hiša ima skupaj površino dela stavbe 172 m² in je etažnosti K+P+N. Stanovanji imata ločena vhoda.

Stanovanje v pritličju ima površino dela stavbe 85,9 m² in uporabne površine 70,9 m² in obsega: predprostor, wc, hodnik, spalnico, kopalnico, dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo ter shrambo v kleti. Tlaki: keramika, parket in laminat. Okna so PVC z zunanjimi roletami.

Stanovanje v nadstropju ima površino dela stavbe 86,8 m² in uporabne površine 80,1 m² in obsega: hodnik, kopalnico z wc, jedilnico s kuhinjo in dnevno sobo ter izhod na balkon, 2 spalnici. Tlaki: keramika, parket in laminat. Okna so PVC z zunanjimi roletami.

Hiša je bila obnovljena v letih 2010-2015. Streha je kovinska kritina z izolacijo. Ogrevanje je radiatorsko vezano na peč na pelete ali peč na olje. Priklopljena je na mestni vodovod in kanalizacijo ter CATV in internet.

Okolica je urejena in ograjena. Dvorišče je tlakovano. Na dvorišču je nadstrešek za 2 avta, garaža ter gospodarsko poslopje (letna kuhinja, shramba, kurilnica, drvarnica).

Hiša je primerna za družino dveh generacij ali nekoga, ki bi eno stanovanje tudi oddajal ali imel kakšno mirno poslovno dejavnost. Neposredna bližina: osnovna šola, vrtec, lekarna, trgovina, avtobusna postaja in hiter dostop do avtoceste.Kontaktiraj agenta

Tanja Koser

Pošljite povpraševanje